Qui som?

Creació d'Arils Advocats SLP

Som la Maica Cabello Laballós, Col·legiada nº 2162 ICAT i la Mònica Sánchez Blasco, Col·legiada Nº 2185 ICAT.

La Maica:

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, des de l'any 2.006. Mentre cursava els estudis de Dret vaig treballar al Registre de la Propietat de Valls. Un cop acabada la carrera, vaig cursar l'Escola de Pràctica Jurídica a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona, per poder dedicar-me a l'advocacia, vocació que tenia latent des de ben petita.

A l'any 2.008 vaig entrar a formar part de Legalab Advocats, on vaig poder formar-me com advocada i exercir en l'àmbit del dret civil, principalment en dret registral, notarial, hereditari, propietat horitzontal i de família. Gràcies a aquesta especialització i a l'Albert Domingo, Notari de Vilassar de Mar, director de l'Acadèmia d'opositors a notaries del Col·legi de Notaris de Catalunya, vaig decidir embarcar-me a l'any 2.014 en oposicions a Notaries, va ser tota una aventura que no vaig culminar, de la qual en vaig aprendre molt.

Una de les meves inquietuds és l'aprenentatge i estudi diari dintre de l'àmbit del Dret, i és a l'any 2.015 quan s'inicia la meva aventura dintre de l'economia col·laborativa, principalment en l'assessorament jurídic d'espais de coworking, de Llei de Segona Oportunitat i en l'aplicació del Dret de les noves tecnologies.

Formo part de la Secció de Dret de Segona oportunitat , de la Secció de Dret Civil i de la Secció de Dret de les Noves Tecnologies de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona.

Maica Cabello Laballós
Mònica Sánchez Blasco

La Mònica:

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona des de l'any 2006. Després d'haver treballat un temps al Registre Mercantil de Tarragona i al Registre de la Propietat nº 2 de Tarragona, vaig cursar l'Escola de Pràctica Jurídica a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona a l'any 2007, on vaig coincidir amb la Maica.

Des de l'any 2008, m'he dedicat a Tarragona al que era la meva vocació des de petita, l'exercici de l'advocacia, principalment en l'àmbit del dret de família, dret civil, i en els últims anys en el dret de les noves tecnologies.

Sóc la Copresidenta de la Secció de Dret de les Noves Tecnologies de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona, i formo part de la Secció de Dret Civil i de Dret de Segona Oportunitat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona.

Juntes, hem fundat Arils Advocats SLP, amb la convicció de que una nova forma de viure el dret és possible:

La Maica i La Mònica

 

Creiem i treballem en un entorn col·laboratiu, on el contacte diari amb professionals de diferents sectors, no només ens enriqueix, sinó que fa néixer constantment nous projectes professionals relacionats amb el dret.

Treballem l'assessorament jurídic preventiu com a forma d'anticipar-nos al conflicte, no només en l'àmbit del dret civil, sinó també en l'àmbit del dret de les noves tecnologies.

A nivell judicial, exercim la defensa del nostre client davant del conflicte, marcant-nos com a prioritats el compromís amb el client, el tracte directe, proper i transparent, i oferint una resposta eficaç i personalitzada a les seves necessitats, de manera que vegi satisfetes les seves expectatives. Però sobretot, en el que creiem i busquem, és que el client comprengui, quin és el treball que estem realitzant en defensa dels seus interessos.

Ens podreu trobar a Valls, a C/Miralbosc nº8 (CP 43800), al telèfon 977 081 088, o per correu electrònic hola@arilsadvocats.com

Deixa't assessorar per professionals